Selecteer een pagina

Over ons

Van bloemist naar siersproeier webshop

Wil Maatman heeft na 45 jaar werkzaam geweest in zijn Bloemisterij Edelweiss Bloemen in Gorssel, een nieuwe passie gevonden in het online aanbieden van Siersproeiers. Met Tuinsproeierwinkel.nl bedient hij een grote groep particulieren en zakelijke afnemers aan siersproeiers in de Benelux. De webshop is geboren als hobby en heeft in voorjaar 2018 een gehele metamorfose gekregen.

Z

RVS buizen

De buizen van de siersproeier zijn volledig uit RVS vervaardigd. De voet is gemaakt van metaal en voorzien van een beschermende coating.

Z

Gardena

De siersproeier worden geleverd met een Gardena aansluiting waar de koppeling kan worden aangekoppeld.
Z

Hoge kwaliteit

Door de hoger afwerking van de sproeier kan deze het gehele jaar buitenstaan. Let alleen op dat tijdens vorst er geen water in leiding blijft staan.

Z

Leuk cadeau

Cadeaus krijgen is leuk, maar cadeaus geven is misschien nog wel leuker! Want hoe leuk is het als je iemand blij kan maken met een originele siersproeier als cadeau?

Netjes verpakt

De siersproeiers zijn netjes in twee delen verpakt en kunnen eenvoudig in elkaar geschroefd worden. Beide delen zijn aan weerszijde aan een kartonnen plaat bevestigd die vervolgens weer in een beschermende doos is verpakt. Hierdoor wordt 99% van de orders schadevrij geleverd.