Selecteer een pagina
Tuinsproeierwinkel.nl

Design Tuinsproeier Kopen?

Design tuinsproeiers van Tuinsproeierwinkel.nl geven net dat esthetische verschil dat veel mensen zoeken. De design tuinsproeiers zijn ideaal te gebruiken als decoratief detail in elke tuin.

Design tuinsproeier bestellen

Zoek je een design tuinsproeier voor jouw tuin en wil je net een iets andere tuinsproeier hebben dan normaal? Dan zijn de design tuinsproeiers van Tuinsproeierwinkel.nl precies wat je zoekt. Een mooi design tuinsproeier dat er direct ook voor zorgt dat de tuin netjes wordt besproeid. De design sproeiers zijn speciaal geproduceerd en alleen bij Tuinsproeirwinkel.nl verkrijgbaar. Tuinsproeierwinkel.nl biedt een aantal verschillende design tuinsproeiers aan die aansluitbaar zijn op elke Gardena koppeling. Elke tuinsproeier wordt standaard geleverd met een Gardena aansluiting.

Specificaties van Design tuinsproeiers

De design sproeiers zijn 1,05 meter hoog en hebben een diameter van 30 centimeter. De voet is voorzien van een stalen vork die een goede stevigheid biedt voor de ronddraaiend sproeikop. De sproeikop en steel zijn vervaardigd uit rvs met een koperlook. De sproeikop snelheid is afhankelijk van de waterdruk net als de reikwijdte van de waternevel.